Pravno obvestilo v zvezi z varstvom osebnih podatkov

V Profesional insurance, zavarovalni zastopniški družbi, d.o.o. (v nadaljevanju uporabljen kratki naziv PRO.INS., d.o.o.) vso pozornost usmerjamo v vas – naše stranke (zavarovalce, zavarovance in upravičence), s tem, da skrbimo za varnost vaših osebnih podatkov kot obdelovalci podatkov. Spoštujemo tudi vašo zasebnost, zato varovanju osebnih podatkov namenjamo izjemno pozornost, z njimi ravnamo odgovorno, skrbimo, da do njih ne dostopajo nepooblaščene osebe ter preprečujemo njihovo izgubo ali nenamerno uničenje.

Pogodbeni obdelovalec je PRO.INS., d.o.o., ki obdeluje osebne podatke v imenu in za račun upravljalca osebnih podatkov.

Ti upravljalci osebnih podatkov so:

1. AmTrust Europe Limited, Markat Square House, St. James¨Street, Nottingham NG1 6FG, Velika Britanija
2. ARAG SE, podružnica v Sloveniji, Železna cesta 14, 1000 Ljubljana
3. Ergo zavarovalnica, podružnica v Sloveniji, Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana-Črnuče
4. Generali zavarovalnica d.d., Kržičeva ul. 3, 1000 Ljubljana,
5. GRAWE zavarovalnica d.d., Gregorčičeva ulica 39, 2000 Maribor
6. Prva osebna zavarovalnica, Fajfarjeva ulica 33, 1000 Ljubljana
7. Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., Vošnjakova ulica 2, 1000 Ljubljana
8. Wiener osiguranje VIG d.d., Slovenska 24, 10000 Zagreb
9. Zavarovalnica Sava d.d., Cankarjeva ulica 3, 2000 Maribor

 

Posamezniki, na katere se nanašajo osebni podatki, lahko s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov sami stopijo v stik glede vseh vprašanj, povezanih z obdelavo njihovih osebnih podatkov in/ali z uresničevanjem njihovih pravic na podlagi veljavnih predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščene osebe so navedene na njihovih spletnih straneh.

 

Izjava o omejitvi odgovornosti za spletno stran PRO.INS., d.o.o.

Lastnik spletnega mesta in domene www.proins.si (v nadaljevanju spletno mesto PRO.INS., d.o.o.) je Profesional insurance, zavarovalna zastopniška družba, d.o.o., Pekrska cesta 92, 2000 Maribor.

Podatki na spletnem mestu so zgolj informativne narave in nimajo pravnih posledic, razen kadar je to izrecno navedeno. Ko brskate po naši spletni strani, ste anonimni. Osebnih podatkov ne zbiramo.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Za nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Pridržujemo si pravico, da vsebino teh spletnih strani kadar koli, na kakršen koli način in ne glede na razlog spremenimo brez vnaprejšnjega opozorila. Za kakršne koli posledice tovrstnih sprememb ne prevzemamo odgovornosti.

Te spletne strani vsebujejo tudi informacije in povezave s spletnimi stranmi naših pogodbenih partnerjev, kar je ustrezno označeno – naše podjetje ni odgovorno za njihovo vsebino.

Uporabniki uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost. Niti podjetje niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali ne možnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.