ZAPOSLENI

 

Marjan Korenjak, direktor podjetja in odgovorna oseba podjetja

telefon:           +386 41 620 224

e-mail:            marjan.korenjak@proins.si

 

Tatjana Ekart, poslovna sekretarka

telefon:           +386 2 421 38 50, +386 31 661 370

e-mail:             info@proins.si, tatjana.ekart@proins.si

 

STROKOVNI SODELAVCI

 • null

  DRAGICA KORENJAK, dipl. manag.

  Svetovalka za razvoj prodajnih mrež, trenerka in motivatorka s 30-letnimi izkušnjami in vrhunskimi rezultati na področju zavarovalništva. Njenih seminarjev se je udeležilo več kot 30.000 udeležencev iz JV Evrope. Več o njenih referencah na spletni strani www.dkorenjak.eu.

 • null

  mag. MARKO KORENJAK

  Je magister ekonomije in upravljanja poslovnih sistemov, trener za nevro-lingvistično programiranje (NLP) in NLP trener, predsednik ELPA-e (European Liver Patiens Association), ki združuje 37 držav članic Evropskega združenja bolnikov z boleznijo jeter, trenutno je študent doktorskega programa Strateški komunikacijski management v Alma Mater Europaea v Mariboru.

 • null

  PETER KRANJEC

  Vrhunski trener in vodja prodaje z 18-letnimi izkušnjami in vrhunskimi rezultati na področju zavarovalništva.

 • null

  PROF. DR. SC. MARIJAN ĆURKOVIĆ

  Je eden izmed najboljših strokovnjakov v poznavanju problematike na področju zavarovalništva. Bil je predsednik uprave Croatia osiguranje d.d in predsednik Hrvaškega urada za zavarovanja. Avtor je desetih knjig in serije strokovnih člankov. Kot izredni profesor poučuje na Pravni fakulteti v Zagrebu.

 • null

  TANJA CIGLARIČ

  Je izkušena svetovalka za marketing z več kot 10-letnimi izkušnjami na področju digitalnega trženja in z 9-letnimi izkušnjami dela v zavarovalništvu. S svojo blagovno znamko Marketing for Small Business pomaga velikemu številu podjetij z novim trženjskim znanjem, lani pa je specializirala za trženje na socialnih omrežjih.